21-12-05

 

oma paloma blanka
 

ja toen ik opstond was dit de plaat die zich in mijn hoofd afspeelde, ik begrijp echt niet waarom, want dat is meestal een plaatje dat in de zomer eerder spontaan tot mij komt. Zou het dan zo goed gaan met mij dat mijn hoofdje denkt dat het zomer is? of zou dit een andere reden hebben? het kan me eigenlijk totaal niet schelen, "oma paloma blanka" wordt dus de plaat van de dag. een tijdje geleden wist ik niet eens wat het wilde zeggen, ik heb dan enige navraag gedaan en het blijk iets met een duif en een strand te maken te hebben. Soit, zelfs dat is niet belangrijk.
Ik ben echt zo vrolijk de laatste tijd, en dat wil ik precies constant uiten. Misschien is dat wel net de bedoeling, dat ik mijn vrolijkheid uit zodat het anderen kan aanzetten om ook vrolijk te zijn.
ja ik voel me een beetje Willy Sommers, als je die zijn gezicht ziet moet je ook spontaan beginnen lachen, dat is ook niet zonder reden, het bestaan van Willy is heel goed uitgedoktert en enkel ten voordele van de duizenden mensen die hij dagelijks aan het lachen brengt. OOO nee ik denk dat ik me net ietsje teveel in mijn rol aan het inleven ben, want ik begin iets te voelen opburrelen en het klinkt als volgt "ik draai hier rond en rond en rond en rond als een leeuw in een kooi" shiiiiiiiiiit dat was niet de bedoeling, ik kan er niet meer onderuit, mijn lichaam en geest moeten gewoon een optreden van hem nadoen. a neeeeeee niet nu....


19:35 Gepost door xxx | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

echt waar... jaren geleden heb ik met willy sommers nog op een podium in de vossemeren gestaan! een gratis openlucht optreden voor groot publiek en de willy zag dat ik de tekst van als een leeuw in een kooi enthousiast aan het meezingen was en de gebaren ook van buiten kende en hij riep mij naar voor, hielp me een handje om op het podium te klauwteren en stopte de micro in mijn pollekes. :o) nadien mocht ik mee handtekenngen uitdelen. mijn familie die erbij was was trots op mij en mijn zelfvertrouwen ging serieus de lucht in.

Gepost door: tint | 03-01-06

fans en zo jij bent dus die fan van Willy, die er elke week tijdens zijn optredens voor zorgde dat de eerste rij volzet was door je danspasjes alleen al. Jij was het die op elke foto waar Willy opstaat ook ergens achterin een hoekje te zien was met een grote glimlach, blozende wangetjes en tintelende oogjes die het geluk dat je toch maar weer op de foto stond met je idool niet konden verbergen. Waarom ben je plots tegen hem gekeerd? Is het door Isabelle A?

Gepost door: evelien | 03-01-06

zwijg erover! met isabelle a wil ik tegenwoordig niks meer te maken hebben. dit alles door principiële redenen. ze heeft toch al genoeg brokken gemaakt. als er iets is waar we niet tegen kunnen...

Gepost door: tint | 04-01-06

De commentaren zijn gesloten.