03-01-06

 

Corry of La??


Sinds een tijdje doe ik allerlei enquetes met wetenschappelijke doeleinden voor de Universiteit van Moorslede (gebouw 4, fak 3, toren 9, bus 763). Volledig vrijwillig trek ik door het ganse land met mijn notaboekje, mijn trippeltrappel fake ballerinaschoentjes en mijn intervieuwmuts. En bij deze vraag ik ook jullie medewerking. Moesten jullie moeten kiezen tussen Corry Konings en La Esteralla, naar wie zou jullie voorkeur dan uitgaan?
Ik weet het, het is lang geleden en om deze reden zal ik de herinnering een beetje levendiger maken zodat je de vibes van toen terug kan voelen en hopelijk de keuze iets makkelijker zal worden: je kent nog het gevoel die door je ging, vroeger, toen je begin je tienerjaren rondliep in een blekkersgele rok met roze stippen en van die hele grote oorbellen (liefst ook blekkersgeel) op zaterdagvoormiddag, toen je mama aan het koken was en zich plots heel vrolijk omdraaide en vroeg om de radio een tandje bij te steken. Je verplaatste jezelf met enkele moonwalkpasjes (jaja want Michael Jackson was toen ook al een beetje in) tot bij de stereo en gaf een ruk aan de knop. Daarna begint je ma heel raar, maar toch vrolijkheidsuitstralend, te dansen. Je vraagt je af of dit normaal gedrag is, maar aangezien het je moeder is besluit je erop te vertrouwen en je doet je best om zoveel mogelijk rare danspasjes te doen, want zo hoort het blijkbaar. Samen dansen jullie de eerst 5 plaatjes van de Nederlandstalige slagerhitparada. Welke vrouw is er op toen op dat moment in geslaagd je op je bekkie te doen gaan van extase???
Deel aub jullie keuze mee, het is maar een kleintje om te stemmen, maar het betekend heel veel voor de voortplanting van het menselijke ras.

14:47 Gepost door xxx | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

corry ja wel"""das toch straf ze"toch weet ik nie wa kiezen""ze betekenen allebei niks voor mij""de zang bedoel ik dan""maar aangezien ik moet kiezen kies voor de deze met de mooiste pruik""" corry

Gepost door: pieter | 03-01-06

nochtans was ik al geboren! ik had ze allebei nog nooit gezien, misschien ooit per ongeluk al wel eens gehoord maar daar had ik dan op dat moment waarschijnlijk niet bij stil gestaan. de pieter koos al voor diegene met de mooiste pruik, dan kies ik voor diegene met de kaken waarin ik het liefst eens een knijpje in wil doen *la esteralla*

Gepost door: tint | 03-01-06

Corry natuurlijk ... wan dankzij haar kreeg ik als kind "een heel apart gevoel vanbinnen". Dat is een van de eerste liedjes die ik me herinner. Lap , nu zit het in mijn hoofd voor de rest van de avond :s

Gepost door: YveS | 03-01-06

een verscheurende keuze tja, kiezen tussen de zangeres van het antwerpse levenslied en dé radio 2 ster van medio jaren 80 is niet makkelijk. Wist je trouwens dat La Esterella nog aan de dokken gewerkt heeft in Zeebrugge. Haar stoere werkmakkers noemden haar toen 'pruimmulle' omdat ze niet anders deed dan op pruimtabak sjieken.

En Corry, wie heeft niet op een of ander beschamend familiefeest staan dansen met tante Gisele terwijl ze op de tonen van ' huilen is voor jou te laat' aan het snotteren was over nonkel Germain die toen weggelopen was met de kuisvrouw?

Ik ga voor het kontje en de gefinetunede stem van Pruimmulle en de kapper van Corry ( God hebbe zijn ziel ).

Gepost door: tom | 04-01-06

voorlopig gelijke stand dat la esterella nog aan de dokken gewerkt heeft samen met Lucy Lu (of zo) dat wist ik nog niet, maar ik twijfel er niet aan eigenlijk, ze is een sterke vrouw, met de nodige wallen, en ze loopt over van sexapeal, dat zijn DE referentie om binnen te graken bij de dokwerkers. Ze is echt van alle werelden thuis die La esterella.

Gepost door: evelien | 04-01-06

De commentaren zijn gesloten.