03-01-06

 

Freedom
 
 
 
Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen ben ik sinds 1 januari werkeloos en alhoewel veel mensen bezorgde opmerkingen maken, over hoe slecht de tijden wel zijn en over hoe veel werkelozen er wel rondlopen, voel ik me er absoluut niet slecht bij. Hoeveel keer in je leven kun je zeggen dat alle mogelijkheden weer openliggen? Niet vaak eigenlijk, mensen hebben echt nood aan zekerheden, dat is een feit, maar het geeft me eigenlijk een heel jeugdig gevoel deze zekerheden even niet te hebben, weer alles kunnen verwachten, eens volledig opnieuw kunnen beginnen. Leuk, leuk, leuk,...
Ik ben dan ook heel zeker dat ik, eens ik begin te zoeken, rap werk zal hebben, ik heb een diploma, ervaring en goede referenties van mijn vorige werkgever.
Ik had besloten om nu eerst een tweetal weekjes niks te doen en me daarna weer op de arbeidsmarkt te smijten. Maar op 2 januari waren ze daar al weer met een telefoontje over één of ander jobke die wel in mijn diplomabereik ligt. Heel raar want ik heb me nog in geen interimbureau's ingeschreven. Ik heb in mijn drie maanden opzeg wel 1 sollicitatie gedaan en blijkt dat die vacature eigenlijk via het interimbureau was die me gisteren gebeld heeft. Gelukkig is het bedrijf nog een weekje in verlof en hoef ik me dus niet direct los te rukken van het vrijheidgevoel.
14:00 Gepost door xxx | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

intuïtieluisteraar, na 4 maanden werkloos geweest te zijn en te kunnen genieten van een fantastische vakantie ben ik sinds gisteren weer aan de slag gegaan! je hoeft je echt niet te spoeien om een nieuwe job te vinden, alles komt en gaat zoals je dat wilt, als je maar geloofd, voelt en geniet *vrijheid!!!*

Gepost door: tint nu even werken en sparen | 03-01-06

stuutjes met kaas denk ik valt het een beetje mee op je nieuwe job? heb je het er niet moeilijk mee na 4 maanden terug plichtsbewust je stutebazatske te pakken en te vertrekken naar je werk?

Gepost door: evelien | 04-01-06

De commentaren zijn gesloten.