03-01-06

 

Kots en verbroedernacht
 

 
Oudejaar heb ik, zoals het al enige jaren mijn gewoonte is, heel rustig gevierd. Ik ben niet zo voor die geforceerde feesten. Op oudejaar MOET het overal leuk en blits en overmatig eten en drinken en roepen en vuurwerkjes afschieten en plots is iedereen aan het verbroederen, een aantal minuten rond 00 uur. Waarom hebben mensen enkel op 31 december om 00 uur de behoefte om te verbroederen? Waarom kotsen mensen massaal op die avond? Waarom pleiten ze niet gewoon voor een aantal algemene verbroeder en kotsdagen per maand? Waarom verbergt iedereen zich achter die oudejaaravond om deze behoeften waar te maken?
Ik weet het niet, en het heeft eigenlijk ook geen belang...
Zoals ik al zei heb ik het heel rustig gehouden. Samen met Sofie en Blijke (haar lieve doch wel eigenwijze poes) heb ik op het gemakske bij haar thuis gezeten. Normaal zouden we spaghettie eten maar op het laatste nippertje zijn het dan toch scampi's geworden. Sofietje had haar best gedaan en het was dus lekker.
Op 1 januari ben ik dan op bezoek geweest bij Yeva, ze is zo klein en schattig en het is moeilijk te begrijpen dat wij ook allemaal zo geweest zijn. Zo'n babytje reageert op nog niet veel en maakt toch zo'n indruk. Ik ben in elk geval heel trots dat ik meter ben van deze kleine prinses.
 
 
Pic: Sofietje en ik op ons oudejaardineetje.13:14 Gepost door xxx | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

de wereld is klein Niet te geloven! Ik zie hier een bekend gezicht. SOFIE !?! Jaja, idd de wereld is klein. Goh, ik ben echt verrast.
Grt Valentina

Gepost door: Valentina | 26-01-06

sofietjes waar denk je sofie wel van te kennen?

Gepost door: evelien | 27-01-06

De commentaren zijn gesloten.