04-01-06

 

toscaans rood

 
 
Vandaag begon weer met een oppervrolijk gevoel binnenin mij. Mijn eerste dagtaak was een bezoekje brengen aan de VDAB, want gisteren schoot het me plots te binnen dat dat wel nuttig kon zijn gezien mijn toestand. En ja het was leuk, ik heb er zelfs een beetje van genoten van mijn VDAB excursietje. Daarna geprobeert om te gaan shoppen in mijn hometown, maar wegens de solden is dat mislukt, ik heb het niet zo voor de solden eigenlijk, dan vind ik meestal mijn zin niet. Na enige winkels ben ik dan ook terug huiswaarts gekeerd. Daar kreeg ik plots een soort van een opruimbui die overgegaan is in een 'reorganistatie van meubels'-bui en uiteindelijk heb ik naar de winkel gereden om toscaans rode verf te gaan kopen en ben nu bezig met een deel van mijn muren onder handen te nemen. En je kent dat wel hé, dat je plots zo'n ingeving krijgt om eens te herschilderen, tot je bijna aan de helft bent ongeveer en dan heb je plots geen zin meer en vraag je jezelf af waar je nu weer aan begonnen bent. Wel zo voel ik me nu een beetje eigenlijk. Maar wat ik reeds gedaan heb, ziet er goed uit dus ik ga sebietjes toch nog wat verder doen, zodat de eerste laag er vandaag nog opligt.

18:32 Gepost door xxx | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

een deel van mijn levensverhaal... onder het motto 'ook al is ie dood, laat je blog nog eens ongegeneerd ademen met iemand anders zijn longen'

mijn slaapkamer heb ik bijna 4 jaar geleden grijs-move laten schilderen, dit door enkele mannen van het ocmw. klinkt marginaal? toch niet want ze deden het voor een stuiver van een cent en ik was toen nog TE druk bezig met mijn studies. vorig jaar wou ik mijn kamer ineens bordeau schilderen! uiteindelijk kwam ik via via te weten dat de witte verf in den aldi toen in promotie stond en in den bilzen op de grote markt kocht ik enkele flesjes kleurstof. *bordeau* door de ongelijke verhouding wit-bordeau ziet de helft van mijn kamer nu oud roze. half werk maar mooi effect met verschillende tinten en golven... :o)

zeg, bordeau is dat hetzelfde als toscaans rood?

Gepost door: tint | 04-01-06

het lijkt er heel fel op maar tis goedkoper wel om eerlijk te zijn was mijn eerste idee ook bordeau rood, maar in de winkel stond een speciale reeks "colore mondeal" waar toscaans rood tussen zat. En na enige potten geopent te hebben moest ik constateren dat er heel weinig verschil zat tussen bordeau en toscaans rood. Enkel de prijs scheelde 15 € en aangezien ik werkeloos ben heb ik voor de goedkoopste pot geopteerd. En ik ben er blij om eigenlijk, het komt mooi uit en het geeft nog een soldistisch gevoel op de koop toe. Dus jou kamer is rozegetint, geeft dat een barbiestisch gevoel als je binnentreed?

Gepost door: evelien | 04-01-06

De commentaren zijn gesloten.