06-01-06

 

2011
 
 
 
Sinds ik me inschreef bij de VDAB word ik door heel wat interimbureau's gecontacteerd, daar had ik geen rekening mee gehouden. Blijkbaar geven die members van de VDAB dat allemaal door. Ik zal dus weer bitterweinig moeite moeten doen :-). Maar ik ga wel kieskeurig te werk gaan, het aanbod is toch groot en ik kan het me permiteren.
Maar ik heb belangrijker nieuws dan dat te vermelden vandaag... 2011 wordt heel speciaal, onthou dat goed, en haal heel veel champagne in huis tegen dan, je zal zien het zal de moeite waard zijn. Voor meer info en details hieromtrend gelieve Nicole en Hugo te contacteren, die zijn op de hoogte van de gebeurtenissen. Nicole houdt zich vooral bezig met de zakelijke kant van het gebeuren (de make-up kiezen, de apepakjes mooi in de plooi strijken, het beleg voor tussen de broodjes sorteren en daarna ook de broodjes ermee beleggen, Sjakira (hun perzische kat) kammen en ontvlooien, de meeneemchinees proberen te overhalen om het te brengen zodat ze er niet achter moeten,...). Hugo daarintegen, hoe kan het ook anders, zal zich ontfermen over de choreografie van het spectakel. Later in 2010 ongeveer, zal hij de danspasjes dan aanleren aan Nicole. Nicole is niet zo'n makkelijk leerling, ze is meersmaals hondsdol geworden tijdens eerdere, voor deze act niet ter zake doende oefensessies. Ik weet dat er onder jullie heel wat dans, zang en dranktalent zit, vandaar dat ik jullie hiervoor al eventjes warm wou maken. Dus trek je tutu en je, met verharde teentjes gevulde, ballerinaschoentjes aan en schrijf je in. No worry's je hebt immers nog 5 jaar om te oefenen zodat het zeker mogelijk is de perfectie te evenaren. Ik heb me in elk geval al ingeschreven, want nummer 1 op mijn verlanglijstje, is al sinds de dag dat ik geboren ben, samen op de planken staan met Nicole en Hugo.

Pic: mijn schilderwerken zijn af, kweet het het ziet er wat fel uit maar tis door de flits, tziet er best wel goed uit in 't echt

13:03 Gepost door xxx | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

hiep hoj een sprong voorwaarts in de evolutie!

Gepost door: tint | 12-01-06

De commentaren zijn gesloten.