12-01-06

 

Het gevoel rond gezamenlijk broekpissen/kakken

 

 

Zo werkeloos zijn is echt niets voor mij hoor, telkens ik iets wil kopen moet ik me steeds afvragen of ik het wel echt nodig heb. En meestal is antwoord dan nee. Morgen ga ik shoppen in Gent en ik heb me voorgenomen om maar 2 truien, een riem en een tweetal boeken te kopen, ik ben benieuwd met wat ik thuis ga komen. Gelukkig ga ik met een vriend shoppen, mannen zijn het ook rapper beu om rond te kijken en ik hoop dat dit mijn koopgedrag zal kunnen beïnvloeden. Ik heb dus besloten om vanaf volgende week intensief werk te beginnen zoeken, het heeft me wel deugd gedaan eventjes niets te doen, maar bij nader inzien had ik er beter voor geopteerd om in de zomer werkeloos te worden.

 

Naar aanleiding van een weblog waar ik vandaag op terechtgekomen ben, ben ik nu met een grote levensvraag bezig. Ik heb gebeld met de Universiteit van Moorslede en ze steunen me hierin, hier dus een nieuwe enquête. De keuze gaat tussen pis of kak? Maar niet zomaar pis of kak, het gaat eerder over het gevoel die ze teweeg brengen wanneer je ze met een vriend of vriendin samen in je broek vind.  Zijn er mensen onder jullie die al eens gezamenlijk in hun broek gepist of gekakt hebben? wat geeft de grootste kick, samen pissen of samen kakken in de broek? ik weet het, het klinkt wat plat maar het is wel een heel belangrijke levenskwestie, en het wordt tijd dat het taboe erond verdwijnt! Dus geef jullie mening door aub.

12:14 Gepost door xxx | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

nadenken Daar moet ik toch eens diep over nadenken. De laatste keer dat ik dat gedaan heb was in 1975, ik was toen anderhalf en weet niet meer goed of het toen pis of kak was...
Veel succes met uw onderzoek.

Gepost door: grmpf | 12-01-06

pis! maar wij worden daar zo ongelooofelijk boos van
en tis da da ons ne kick geeft;)

Gepost door: kim | 12-01-06

toch leuk hoe je andere mensen kunt inspireren met de kleine dingen van het leven. ik vraag mij dan af?? moet je dan geen plastiek zak onder jou leggen na de seks??? anders hangt alles vol met smeerbare en vloeibare bestanddelen. en de geur?? geef mij maar een zalig kakmoment. alleen. op een toilet. in hygienische omstandigheden haha. niks taboe! Kaka stinkt. we hebben in ons broek gepist!!! da riekt al melodieuzer. jij kent klaproos e? van waar?

Gepost door: lieke brood | 12-01-06

van waar van op den blog, julie :)

Gepost door: kim | 12-01-06

hmmm zeg ik stel een vraag over pis en kak in de broek en jij sleurt er direct weer plassex bij, hmm dat zegt veel over je fantasieen. Maar ik ben blij met je antwoord. Ik ken klaproos eigenlijk niet echt hoor, maar ik doe alsof ik haar echt ken. Ze is eigenlijk een heel belangrijk persoon in onze geschiedenis alleen weet ze het zelf nog niet. Ik daarintegen heb daar een neus voor. Ik heb het haar proberen duidelijk te maken maar ze wil het niet geloven, ze zal wel zien binnen ettelijk jaren. Daarom doe ik dus alsof ik haar ken, later zal ik dan kunnen doen alsof ik een bv ken.

Gepost door: evelien | 12-01-06

*ontroering* het ontroerd mij diep. trouwens evelien, de wilde fantasieën van mijn vriendinnekes kim en julie kennen geen grenzen. volgens mij hebben ze in hun dromen al van de aardbol tot naar de maan gepist. hoe ver kan jij dromen in je plas en omgekeerd?

* veel shopfun in het mooie gent morgen en van deze ster maak ik ineens gebruik om jou succes toe te wensen met de zoektocht naar werk volgende week (haast en spoed is zelden goed)

Gepost door: tint | 12-01-06

droomplassen wel ik moet zeggen ik heb nog nooit gedroomd dat ik aan het plassen was, en ik zou, mocht dit zich voorgedaan hebben zeker vergeten zijn mijn pipistraaltje te meten. Maar stel dat er echt een droomwedstrijd zou bestaan om zover mogelijk te plassen tijdens een droom dan zou ik zeker heeeeeel ver proberen te plassen zodat ik misschien de gouden pipistraal zou in ontvangst kunnen nemen......

Gepost door: evelien | 13-01-06

in dromenland de gouden pipistraal... ja... wie wil die nu NIET in ontvangst nemen! ik zelf bv. geef mij maar de zilveren pipistraal. zilver is zoveel mooier. zilver, wie droomt daar nu niet van?

Gepost door: tint | 28-01-06

Tja.

Moeilijke keus

Gepost door: 333 | 08-01-07

dees ga der ni over of wa :)

Gepost door: jerre | 13-09-07

pis kak stront, piemel in de kont

Gepost door: Jeroen Soons | 13-09-07

De commentaren zijn gesloten.