13-01-06

 

We zijn vrijdag den 13sten zeker? Dan mag er al eens een minder verhaaltje verschijnen.

 

 

Mijn plannen zijn een beetje in het water gevallen vandaag, shoppen is niet doorgegaan want die gast waarmee ik afgesproken had heeft volgende week een hele week verlof gekregen dus hebben we besloten om dinsdag op het gemakske te gaan. T is beter zo want deze nacht ben ik tot 5 uur wakker gehouden geweest door iemand die me plots heel hard begon te missen en me terug wou. Juist het was mijn vorige vriendin, normaal zouden we vandaag 1 jaar samen zijn. Ze was behoorlijk zat en ging uren door met mooie praatjes over hoe graag ze me nog ziet en dat ze zou veranderen en dat ze nog een kans wou en bla bla bla…

En ook al heb ik voor mezelf uitgemaakt dat ik een relatie met iemand als haar niet meer wil, toch deed het me wel nog iets moet ik zeggen, diep van binnen zou ik niets liever doen dan haar geloven dat het deze keer anders zou zijn, maar ik ben geen naïeve pandabeer hoor. Ik heb niet zomaar een punt gezet achter onze relatie. Toch is het zo dat als ik haar stem hoor, ik heel goed besef dat ik haar nog wel graag zie. Toen ze ingehaakt had begon het mini gevechtje binnenin mij tussen gevoel en verstand. Maar aangezien dit niet de eerste keer is dat ze me vanalles beloofd na één of andere gebeurtenis, weet ik dat ik mijn verstand moet volgen wil ik niet opnieuw in de zak gezet worden. Toen ik deze morgen wakker werd had ik al een aantal oproepen van haar gemist en mijn geluid lag nog maar pas aan toen ze weeral belde. Het was dus niet enkel omdat ze zat was,  ze wil me echt terug. Ze drong erop aan om zo snel mogelijk af te spreken, ergens zou ik wel willen maar mijn intuïtie zegt me dat niet te doen, en ik denk dat ik deze keer wel naar mijn innerlijke stem zal luisteren, ik ben in het verleden al dikwijls genoeg kwaad geweest op mezelf toen ik dat niet gedaan had.

Voor de rest een kalm dagje in mijn momenteel alle kanten uitkunnende leventje. Deze namiddag bezoekje gekregen van Benny die net de deur uit is.

21:06 Gepost door xxx | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.