15-01-06

 

Gekleurde zakdoekjes

 

 

Net thuis van gisteren te vertrekken zonder te weten wat er zou gebeuren. Eerst afspraak in het bos met iemand waar ik niet meer zou mee afspreken. Daarna cocktails gaan drinken met dranken erin die ik nooit meer zou drinken. Daarna grens laten overschrijden die ik eigenlijk al afgesloten had voor verder verkeer. Kortom ik heb gisteren, vannacht en vandaag dingen gedaan die ik eigenlijk niet wou en toch heb ik ervan genoten. Haha, we zien wel wat voor consequenties het weer allemaal zal hebben zeker. Haha. Ik voel me een beetje cynisch vandaag. Je kent dat wel, het haha gevoel, niet zomaar haha, maar zo’n rustige, bijna apathisch klinkende maar toch heel chilli aanvoelende haha. Ik wou dat ik het jullie kon laten horen, dan zou je het meteen snappen. Misschien voel ik me gewoon een beetje stom vandaag en is het mijn alter-ego die me uitlacht. Daar kan ik wel mee leven. Haha. Zeg maar nu we het toch over cosmetische zakdoekjes hebben, je weet wel van die rechthoekige dozen met een flapje die eruit zit en je moet eraan trekken om een zakdoekje te krijgen. De laatste tijd valt het me erg op dat deze doekjes vree in trek zijn, het is een echte rage, in elke kamer waar ik binnenkom staat wel zo’n doos. Ooit heb ik eens een doos cadeau gekregen met allemaal verschillende gekleurde doekjes erin. Spanning, avontuur, sexapeal en doekjes allemaal in één doosje. De extase die toen door men lichaam ging bij het uittrekken van een doekje om te zien wat het volgende kleur zou zijn, heb ik sindsdien niet meer kunnen evenaren. Ik zit er wel een beetje mee eigenlijk, is dat dan het toppunt van extase? gekleurde zakdoekjes? Ik word er een beetje weemoedig van. Ik wil niet verslaafd zijn aan gekleurde zakdoekjes! Is er volgens jullie iets die dat gevoel van extase kan overtreffen (dope en drank tellen niet mee!)?

 

17:34 Gepost door xxx | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

:) Ik weet meteen wat je bedoelt met haha. De foto spreekt voor zich. Of mag ik het niet enkel en alleen interpreteren aan de hand van de foto?
Amai, amai. Loopt die chi...euh dinges daar ergens rond in je huis? Opletten hoor, voor dat die je een spuitje geeft.

Gepost door: Valentina | 26-01-06

Edwardje tis mijne chi chi niet, tis die van de buren, hij noemt Edwardje en leidt aan suikerziekte, vandaar het spuitje in zijn bekje.

Gepost door: evelien | 27-01-06

De commentaren zijn gesloten.