04-03-06

 

Chill man


Deze morgen was ik al om 8h30 wakker en na op tgemakske de reclamefoldertjes doorgenomen te hebben stak ik de tv aan en al zappend kwam ik terecht op Nederland 1, daar was een documentaire bezig over boeddhisme, daar me dat toch wel vree boeit ben ik even blijven kijken en vooral blijven luisteren naar hun muziek. Plots kreeg ik het in mijn hoofd om naar de winkel te gaan op zoek naar dat soort muziek. Ik ben thuisgekomen met 6 cd’s, Asian Grooves en Asian chillout. Hmmm nice, ik heb maar van 1 cd een beetje spijt, hij heeft een beetje teveel turkse neigingen vind ik, maar ik kan hem wel eens opleggen als ik een Sjis Kebab avond met Raki organiseer. Wat ik vandaag ook nog moet doen is mijn dreamcatcher terug boven mijn bed hangen, sinds ik geschilderd had een tweetal maanden terug had ik gewoon vergeten hem terug te hangen, maar deze week heb ik twee opeenvolgende nachten echt wel nachtmerries gehad en miljard twas niet geestig. Telkens ik eraan terugdacht gedurende de dag, sloeg mijn humeur een beetje om. Vroeger had ik nooit last van slechte dromen dus dienen versierde ringel moet terug over mij waken vanaf nu…

12:17 Gepost door xxx | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

dreamcatcher hang die dreamcatcher maar gauw weer, of je begint te dromen over honden :-)
jammer dat ik Nederland 1 gemist heb gisteren, maja. ik kreeg dogville in de plaats hé...
groetjes en een heel leuke zaterdagavond!!

Gepost door: karlo | 04-03-06

ayerveda Je fysisch en psychisch laten verwennen door een saunabeurt van 2 uur , gevolgd door een ayerveda massage op een verwarmde futtonmatras
Met jouw muziek op de achtergrond en een fantastische 2 uur durende ayerveda massage. Mmmm...moet ik gauw weer eens doen.
Een echt opkikkertje ; )
.

Gepost door: tien* | 05-03-06

karlo tis vree raar maar ik heb de laatste tijd echt ook nachtmerries over mijn hond hoor! vorige week of zo, werd haar pootje afgebeten door een andere hond en deze week in één van de twee nachtmerries was spirit ook van de partij en ze was in een ravijn gevallen, alsof de rest nog niet erg genoeg was kwam dat er ook nog eens bij... raar dat jij dat weet.

Gepost door: evelien | 05-03-06

weten weten of een lucky guess?? of intuïtie? of gewoon Toeval?
leuke zondag, evelien!

Gepost door: karlo | 05-03-06

toeval bestaat niet misschien beschik je wel over de gave om in mijn dromen te kijken, oei oei, wat weet je dan nog zoal??

Gepost door: evelien | 08-03-06

De commentaren zijn gesloten.