29-06-06

 

wat vinden jullie van "wurst mit sauerkraut"?


En daarmee bedoel ik niet alleen van de smaak, maar eigenlijk vooral van de woorden zelf, vinden jullie ook niet dat het een beetje als een spreuk in de oren klinkt? zo een leuze van je oude grijze oma? "jaja kindje onthou 1 ding in het leven: "wurst mit sauerkraut" en dan kan er niks misgaan, sniffel sniffel snaf, hatjoe... njamie njamie njamie...". Nee hebben jullie dat niet? of misschien hebben jullie wel iets gelijkaardigs of juist iets helemaal anders, maar ik ben zeker dat iedereen van jullie wel iets heeft met "wurst mit sauerkraut". Laat het me gerust weten, ik ben echt nieuwsgierig.

19:23 Gepost door xxx | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Worst Worst me wukke? Ik versta da nie sauerkraut. Maar op de pic denk ik ne pattat te zien en da ander is verzekers wel die sauerkraut. Hummm...neen, nog nooit nie gegeten.
Maar HET spreekwoord die hier nu bij mij thuis geldt is: pak een keer een washandje! Deze leuze komt niet van mijn mémé, maar van mijn dochterlief van bijna 3. Het washandje staat voor gedisciplineerde orde, netheid en hygiëne. Geen vuiltje ontsnapt er aan mijn dochters oog. En vol overgave geeft ze bevelen allom. Dus als dochterlief heel vrolijk roept: PAK EEN KEER EEN WASHANDJE, dan weet ik subiet hoe laat het is. Dus een washandje betekent voor mij: 't is tijd dat er gekuisd moe worden

Gepost door: tien* | 29-06-06

De commentaren zijn gesloten.