03-07-06

 

Miljaarde dju tis warme vint


Ik word er echt kattelam van, van dat warm weer. Tis echt niet te doen en zeker niet in den auto. Soit, we kunnen niet altijd klagen é natuurlijk. Vrijdag ben ik naar jaarlijkse gewoonte gaan barbequen in het wild, gewoon een rustig plekje zoeken, bbq planten en wachten tot de kolen warm zijn. Deze keer hadden we niet zoveel geluk met de kooltjes, pas toen we gedaan hadden met eten waren ze pas echt op z’n best. Maar al bij al was het wel heel lekker en het uitzicht was de max, dus meer moesten we niet hebben. Zondag avond afgezakt naar de zee om er de wind op te zoeken. Twas vree lang geleden dak er nog geweest was eigenlijk, de zee blijft me toch nog altijd iets doen hoor, al moet ik zeggen dat ik de voorkeur aan de ardennen geef. Maar das weer een stuk verder om ne keer op een avondje te doen. Dat gaat voor in mijn verlof zijn denk ik, nog 3 weekjes wachten…

19:13 Gepost door xxx | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Aftellen Amai, dat moet ambetant zijn om te werken in die hitte! Gene airco op kantoor? Of in je auto? Geeft mij ook maar de Ardennen. Ik heb in mijn jeugd al zodanig veel de zee gezien dak het nu we intussen heb gehad. Ben er nog maar twee keer geweest in de Ardennen. En toen had mijn compagnon zijne slaap^zak vergeten! Man, hebben we koud gehad.
Maar ik hoop dat het op 18 augustus ook zo warm is, dan komt Mucho Gusto <" target="_blank">www.muchogusto.be> naar Izegem (gratis toegang) op de markt om 22.00u. Ik kan het niet laten om reclame te maken, ze zijn gewoon keigoed. En ook, er speelt ne vriend van me in mee. Ophitsende salsa, mirengue, mambo, samba - latino muziek. Ook op de Gentste feesten te horen.
grtjs ;-)

Gepost door: tien* | 04-07-06

De commentaren zijn gesloten.